U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Adviseurs ruimtelijke en mobiliteitsplannenContact informatie

Adviseurs Globalvision-Roermond 

Maasstraat 2

  6049 CB Roermond-Ool

  Telefoon:  +31475550101

  Mobiel:      +31627096678

  E:        info@globalvision-roemond.nl

  W:      http://www.globalvision-roermond.nl 

 

Afbeeldingsgalerie

Expertise

 

 Wij streven er voortdurend naar een geweldig bedrijf te zijn en duurzaam succes te bereiken in onze prestaties. Adviseurs Global Vision ruimte en mobiliteit is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Bovendien gaan onze inspanningen verder dan het verstrekken van uitstekende producten en diensten aan degenen die ze nodig hebben.

Adviseurs Global Vision ruimte en mobiliteit voert onderzoek uit, stelt plannen en beleidsstudies op en ondersteunt een organisatie op de werkvloer.

 Bij GlobalVision  staat het vertrouwen van u als opdrachtgever voorop of het nu gaat om ruimtelijke-, of mobiliteitsplannen, beleidsstudies of ondersteuning van projecten wij staan dag en nacht voor u klaar.

 Wanneer het gaat over ruimtelijke, mobiliteits-, of  infrastructurele plannen, projecten of studies. Wij zoeken de juiste mensen bij elkaar om het project van de vroege planfasen tot uitvoering te begeleiden.

In de beleidsfase van projecten, daar waar keuzes nog gemaakt moeten worden en waar het wenselijk is dat partijen gemotiveerd worden of op een lijn worden gebracht  kan GlobalVision een katalyserende rol vervullen.

Wij zijn werkzaam in landelijke, regionale en lokale projecten, met als thema’s ruimte, mobiliteit, infrastructuur en leefbaarheid en maken  hierbij gebruik  van diverse  tools zoals het statische verkeersmodel of een dynamische verkeersmodel.

 

 

Ontwikkelingsplannen beeld presentatie

Inhoud